Αρχική Σελίδα

Yun Sign Holders Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Yun Sign Holders Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Yun Sign Holders Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Ο κ. μηδέν

Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και το YouSu των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Dean

Τρομερή ποιότητα και πολύ καλός μετά από την υπηρεσία πώλησης.

—— David

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εάν η απαίτησή σας είναι για μια έναρξη προϊόντων, μια προώθηση -καταστημάτων, μια διαχείριση κατηγορίας ή μια έκθεση, η εκστρατεία μάρκετινγκ, στάση επίδειξης έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να δημιουργήσει τη λειτουργική θέση πώλησης που είναι οπτικά εντυπωσιακή και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Έχουμε φέρει στις πολυσύνθετες μηχανές για να ικανοποιήσει η παραγωγή επίδειξης διαδικασίας διαφοράς, με ένα αποτέλεσμα για να παραγάγουμε υψηλό - ποιοτικές προσωρινές, ημιμόνιμες και μόνιμες λύσεις. Χαρτόνι, μέταλλο, ακρυλική, και κενή διαμόρφωση, από την οποία που είναι εκεί τουλάχιστον κάποιος θα επαινέσει την υπόδειξη ως προς το χρόνο και τον προϋπολογισμό σας.

      Επιπλέον, μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε τις επιδείξεις στα καταστήματα με τα προϊόντα σας που γεμίζουν μέσα.  Από το σχέδιο, την παραγωγή, στέλνοντας και στο κατάστημα, μπορούμε να βοηθήσουμε να σας πραγματοποιήσουμε με μια τέτοια συντονισμένη διαδικασία.

     Συζήτηση σε μας τώρα, δοκιμάζοντας μια μια υπηρεσία στάσεων από τη στάση επίδειξης!

 • OEM / ODM

  Παρέχοντας τα ποιοτικά προϊόντα, άριστη υπηρεσία, ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορο Delivery, αναμένουμε με ενδιαφέρον τώρα ακόμα τη μεγαλύτερη συνεργασία με τους υπερπόντιους πελάτες βασισμένη στα αμοιβαία οφέλη. Επίσης, OEM/ODM καλωσορίζεται θερμά.

 • Ε & Α

  Μπορούμε αναπτυσσόμενος τα νέα σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Προσπαθούμε στην έρευνα και αναπτύσσουμε τα νέα προϊόντα προκειμένου ένα μακροπρόθεσμο επιχειρησιακό relathionship με σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Yun Sign Holders Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Zhang

Τηλ.:: 18992920033

Φαξ: 86-512-2287469

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)